Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Roergebakken spitskool
Dit groentegerecht is zó gemaakt.
komt uit Allerhande 2002
Lekker pittig door het pepertje.
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Wok
Ingrediënten
▢
1
spitskool
▢
1
rode peper
▢
2
el
olie
Instructies
Snijd de spitskool in grove stukken.
Snijd het steeltje van de rode peper.
Halveer de peper in de lengte, verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd hem fijn.
Verhit de olie in de wok en roerbak de spitskool en peper 4-5 min. totdat de kook beetgaar is.
Haal de kool met peper uit de wok met een schuimspaan, bestrooi naar smaak met zout.
Voedingswaarden
Calories:
125
kcal
|
koolhydraten:
8
g
|
Protein:
5
g
|
Vet:
7
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
/
Roerbakken / Wokken
Jaargetijde:
Snel te maken
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch