Roergebakken spitskool

Dit groentegerecht is zó gemaakt.
komt uit Allerhande 2002
Lekker pittig door het pepertje.
Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 spitskool
  • 1 rode peper
  • 2 el olie

Instructies

  • Snijd de spitskool in grove stukken.
  • Snijd het steeltje van de rode peper.
  • Halveer de peper in de lengte, verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd hem fijn.
  • Verhit de olie in de wok en roerbak de spitskool en peper 4-5 min. totdat de kook beetgaar is.
  • Haal de kool met peper uit de wok met een schuimspaan, bestrooi naar smaak met zout.

Voedingswaarden

Calories: 125 kcal | koolhydraten: 8 g | Protein: 5 g | Vet: 7 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Groenten / Roerbakken / Wokken
Extra aanwijzing Snel te maken
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch