Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Roggebroodsandwich met geitenkaas
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
½
rode paprika
▢
¼
komkommer
▢
1
eetlepel
pijnboompitten
zakje á 75 g, Qualino,
▢
1
theelepel
citroensap
▢
2
theelepels
olijfolie
▢
4
sneetjes
roggebrood
lichtbruin
▢
75
g
geitenkaas
verse Hollandse
▢
zout
▢
peper
Instructies
Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes snijden.
Komkommer schillen en (met kaasschaaf) schuin in plakjes schaven.
In droge koekenpan pijnboompitten en paprikareepjes al omscheppend in 2 minuten bruin roosteren.
Van vuur af citroensap en olie erdoor scheppen.
Roggebrood dik besmeren met geitenkaas.
Helft van sneetjes roggebrood beleggen met plakjes komkommer.
Bestrooien met zout en peper.
Paprikareepjes en pijnboompitten op rest van besmeerde sneetjes roggebrood leggen.
Sneetjes roggebrood op elkaar leggen en met scherp mes diagonaal doormidden snijden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Brunch
/
Kaas
/
Lunch
Jaargetijde:
Snel te maken
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch