Roggebroodsandwich met geitenkaas

Aller Hande 1996
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • ½ rode paprika
  • ¼ komkommer
  • 1 eetlepel pijnboompitten zakje á 75 g, Qualino,
  • 1 theelepel citroensap
  • 2 theelepels olijfolie
  • 4 sneetjes roggebrood lichtbruin
  • 75 g geitenkaas verse Hollandse
  • zout
  • peper

Instructies

  • Paprika wassen, schoonmaken en in reepjes snijden.
  • Komkommer schillen en (met kaasschaaf) schuin in plakjes schaven.
  • In droge koekenpan pijnboompitten en paprikareepjes al omscheppend in 2 minuten bruin roosteren.
  • Van vuur af citroensap en olie erdoor scheppen.
  • Roggebrood dik besmeren met geitenkaas.
  • Helft van sneetjes roggebrood beleggen met plakjes komkommer.
  • Bestrooien met zout en peper.
  • Paprikareepjes en pijnboompitten op rest van besmeerde sneetjes roggebrood leggen.
  • Sneetjes roggebrood op elkaar leggen en met scherp mes diagonaal doormidden snijden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Broodjes / Brunch / Kaas / Lunch
Extra aanwijzing Snel te maken
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch