Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Runderlappen met courgette
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
sjalotjes
▢
1
courgette
▢
4
tomaten
▢
2
eetlepels
pesto
potje, Grand'ltalia,
▢
helft van basisrecept runderlappen met wijn
Instructies
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.)
Sjalotjes pellen en in ringen snijden.
Courgette wassen en in plakjes snijden.
Tomaten wassen en in vieren snijden.
Groenten en pesto door runderlappen scheppen.
Schaal opnieuw in oven schuiven en onafgedekt groenten in nog 30 minuten gaar laten worden, halverwege omscheppen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met pasta en Parmezaanse kaas.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Rundvlees