Voeg de boter en suiker toe aan een kom en meng het met een mixer of keukenmachine.
Voeg de eieren toe en mix het nogmaals.
Voeg de bloem, havermout, noten, bakpoeder en zout toe aan de kom en mix het geheel totdat er deeg ontstaat.
Vorm een rol (cilinder vorm) van het deeg, omhul de rol in folie en leg het in de koelkast voor 2 uur.
Snijd rondjes uit de cilinder en plaats de rondjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bak de koekjes 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180º.
Zet een cappuccino-kopje onder uw Nespresso machine en bereid een cappuccino van de Caramelito.
Sprenkel rietsuiker over de koffie en ga er even overheen met een gasbrander voor een crème brûlée effect.
Serveer de koffie samen met de havermout koekjes.
Geniet ervan!
Notities / Tips / Wijnadvies
Dit is een koffie- en koekjescombinatie en wordt meestal niet met wijn geserveerd. Maar als je wilt experimenteren, zou een zoete dessertwijn zoals een late harvest Riesling goed kunnen passen bij de karameltonen.