Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gegratineerde champignons
Porties:
18
stuks
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
250
gr
kastanjechampignons
▢
50
gr
pittige kaas
▢
2
el
port
eventueel
▢
2
el
paneermeel
▢
1
gedroogd tomaatje op olie
▢
2
stengels
bosui
▢
1
teen
knoflook
▢
vers gemalen peper
royaal
▢
zout
Instructies
Oven voorverwarmen op 180 C.
Was de champignons en verwijder de steeltjes.
Snijd de steeltjes klein.
Rasp de kaas.
Vermeng de port, het paneermeel en de kaas.
Snijd het tomaatje fijn en roer door het kaasmengsel.
Snijd de bosui heel fijn.
Verhit een beetje olie.
Bak daarin de steeltjes van de champignons met de bosui en de knoflook goudbruin.
Roer de groente door het kaasmengsel en breng op smaak met peper en zout.
Vul de champignons met het mengsel en zet 10-15 minuten in een voorverwarmde oven van 180 C.
Serveer op een mooi schaaltje.
Notities / Tips / Wijnadvies
Warm of koud serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hapjes
Land van herkomst
Mediterraan
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch
Feestdagen etc
Kerst