Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pannenkoekrol met spinazie
Porties:
8
x3 stuks
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eieren
▢
75
gr
tarwemeel
▢
75
gr
maïsmeel
▢
200
ml
melk
▢
100
ml
water
▢
1
tl
olie
▢
peper
▢
zout
▢
chilipoeder
▢
VULLING:
▢
450
gr
diepvries bladspinazie
▢
125
gr
feta
▢
3
gedroogde
tomaatjes op olie
▢
2
el
pesto
▢
2
takjes
basilicum
verse
▢
peper
▢
zout
Instructies
Klop de eieren los met een beetje zout, peper en chilipoeder.
Doe beide meelsoorten bij het ei.
Roer met een garde goed door.
Voeg langzaam al roerende de melk en het water toe.
Klop de olie erdoor.
Bak lekkere dunne goudbruine pannenkoeken of gebruik kant-en-klare pannenkoeken.
Laat de spinazie ontdooien en daarna in een vergiet uitlekken.
Verkruimel de feta.
Snijd de tomaatjes fijn.
Hak de basilicum fijn.
Meng de feta, tomaatjes, pesto, basilicum en peper & zout door de spinazie.
Breng goed op smaak.
Verdeel de spinazie over de pannenkoeken en rol ze op.
Snijd elke pannenkoeken in drie schuine stukken.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer warm.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pannenkoeken
/
Tapas
Land van herkomst
Mediterraan
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch
Feestdagen etc
Kerst