Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pestosaus met tomaat en kappertjes
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eetlepels
groene pesto
potje,
▢
5
eetlepels
mayonaise
▢
zout
▢
zwarte peper
versgemalen
▢
6
kerstomaatjes
doosje á 250 g,
▢
1
takje
peterselie
zakje á 30 g,
▢
1
eetlepel
kappertjes
potje, Royal Mail
Instructies
In kom pesto en mayonaise door elkaar roeren.
Op smaak brengen met zout en peper.
Tomaatjes wassen,halveren, met theelepel zaadjes verwijderen en vruchtvlees in dunne partjes snijden.
In kopje peterselie fijnknippen.
Tomatenpartjes en kappertjes door pestosaus roeren.
Peterselie erover strooien.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren bij rollade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Saus
Jaargetijde:
Snel te maken