Pestosaus met tomaat en kappertjes

Aller Hande 1996
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 eetlepels groene pesto potje,
  • 5 eetlepels mayonaise
  • zout
  • zwarte peper versgemalen
  • 6 kerstomaatjes doosje á 250 g,
  • 1 takje peterselie zakje á 30 g,
  • 1 eetlepel kappertjes potje, Royal Mail

Instructies

  • In kom pesto en mayonaise door elkaar roeren.
  • Op smaak brengen met zout en peper.
  • Tomaatjes wassen,halveren, met theelepel zaadjes verwijderen en vruchtvlees in dunne partjes snijden.
  • In kopje peterselie fijnknippen.
  • Tomatenpartjes en kappertjes door pestosaus roeren.
  • Peterselie erover strooien.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveren bij rollade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Saus
Extra aanwijzing Snel te maken