Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Spaghetti met knoflook en olie
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
g
spaghetti
▢
8
teentjes
knoflook
▢
½
zakje
verse peterselie
á 30 g,
▢
1
dl
olijfolie
▢
2
gedroogde
chillipepertjes
zakje á 10 g, Silvo,
▢
2
eetlepels
citroensap
▢
zout
▢
zwarte peper
versgemalen
Instructies
In pan spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing.
Intussen knoflook pellen en in dunne plakjes snijden.
In kopje peterselie fijnknijpen.
In (steel)pan olie verhitten.
Knoflookplakjes in ca. 2 minuten glazig fruiten.
Chilipepertjes toevoegen en ca. 3 minuten meefruiten.
Citroensap erdoor roeren.
Van vuur af iets laten afkoelen en peterselie erdoor scheppen.
Spaghetti afgieten.
Olie-knoflookmengsel door spaghetti scheppen.
Op smaak -brengen met zout en peper.
Spaghetti over vier borden verdelen.
(Eventueel nog wat olijfolie naar smaak erover sprenkelen).
Serveren met (versgeraspte) Parmezaanse kaas.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch