Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tijgerbrood met eiersalade
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
scharreleieren,
▢
6
groene asperges
▢
zout
▢
2
reepjes
rode paprika
▢
1
eetlepel
mayonaise
▢
1
eetlepel
crème fraîche
bekertje á 125 ml
▢
½
eetlepel
dille
doosje, diepvries, Iglo,
▢
peper
▢
2
sneetjes
tijgerbrood
▢
2
theelepels
boter
of margarine
Instructies
Eieren in ca. 10 minuten hard koken.
Intussen van asperges bovenste 10 cm afsnijden (rest wordt niet gebruikt).
In weinig water en zout asperges in ca. 15 minuten beetgaar koken.
Laten uitlekken.
Paprikareepjes ca. 1 minuut onderdompelen in kokend water.
Eieren onder koud water afspoelen, pellen en fijnprakken.
Mayonaise, crème fraîche en dille erdoor mengen.
Op smaak brengen met wat zout en peper (= eiersalade).
Brood besmeren met boter.
Eiersalade over brood verdelen.
Paprikareepjes elk om 3 aspergepunten knopen, zodat bundeltjes ontstaan. Bundeltje op eiersalade leggen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Asperges
/
Broodjes
/
Brunch
/
Lunch
/
Salade
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch