Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tuinerwtjes met bosui en ham
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
bosuitjes
▢
50
g
ham
plakjes
▢
25
g
boter
of margarine,
▢
1
pak
tuinerwtjes extra fijn
450 g, diepvries, Iglo,
▢
1
theelepel
tijm
▢
zout
▢
versgemalen zwarte peper
Instructies
Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringetjes snijden.
Ham in dunne reepjes snijden.
In pan boter smelten.
Uiringetjes, erwtjes en tijm erdoor scheppen.
Afgedekt ca. 10 minuten zachtjes smoren, af en toe omscheppen.
Hamreepjes erdoor scheppen en ca. 2 minuten meewarmen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met cordon bleu en aardappelgolfjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
/
Varkensvlees
Jaargetijde:
Snel te maken