Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Uiensoep met tijm van Allerhande
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
eetlepel
olijfolie
▢
1
zakje
uiensoepgroente
350 g,
▢
1
eetlepel
balsamicoazijn
▢
1
tablet
kruidenbouillon
▢
7,5
gr
tijm
verse
▢
zout
▢
versgemalen zwarte peper
▢
80
g
harde Hollandse geitenkaas
stukje
Instructies
In pan olie verhitten. Uiensoepgroenten ca. 3 minuten al omscheppend bakken.
3/4 Liter water en azijn toevoegen en geheel aan de kook brengen.
Bouillontablet boven soep verkruimelen en oplossen.
Boven pan tijmblaadjes van takjes rissen.
Soep -ca. 7 minuten afgedekt op laag vuur koken.
Intussen kaas in kleine blokjes snijden.
Soep op smaak brengen met zout en peper.
Soep in vier soepkommen scheppen.
Blokjes kaas erover verdelen.
Serveren met geroosterd brood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep
/
Voorgerechten
Jaargetijde:
Snel te maken
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch