Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Visworstjes
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
groene paprika
▢
4
sjalotjes
▢
8
kerstomaatjes
▢
400
gr
visworstjes met marlijn2 eetlepels olijfolie
▢
2
gedroogde
chilipepertjes 4 lange spiezen
Instructies
Paprika wassen, schoonmaken en in 8 stukken snijden.
Sjalotjes pellen en halveren.
Kerstomaatjes schoonmaken en wassen.
Achtereenvolgens aan spies rijgen: paprika, visworstje, kerstomaatje, sjalot, paprika, visworstje, kerstomaatje en sjalot.
Zo ook andere spiezen maken.
Olie in kommetje doen en chilipepers erboven verkruimelen.
Spiezen met olie bestrijken.
Spiezen op hete barbecue in ca. 10 minuten bruin roosteren, regelmatig keren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met op barbecue geroosterde pitabroodjes, pikante kerriesaus en komkommersalade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Vis