Visworstjes

Aller Hande 1996
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 groene paprika
  • 4 sjalotjes
  • 8 kerstomaatjes
  • 400 gr visworstjes met marlijn2 eetlepels olijfolie
  • 2 gedroogde chilipepertjes 4 lange spiezen

Instructies

  • Paprika wassen, schoonmaken en in 8 stukken snijden.
  • Sjalotjes pellen en halveren.
  • Kerstomaatjes schoonmaken en wassen.
  • Achtereenvolgens aan spies rijgen: paprika, visworstje, kerstomaatje, sjalot, paprika, visworstje, kerstomaatje en sjalot.
  • Zo ook andere spiezen maken.
  • Olie in kommetje doen en chilipepers erboven verkruimelen.
  • Spiezen met olie bestrijken.
  • Spiezen op hete barbecue in ca. 10 minuten bruin roosteren, regelmatig keren.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveren met op barbecue geroosterde pitabroodjes, pikante kerriesaus en komkommersalade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Vis