Visworstjes
Aller Hande 1996
Ingrediënten
- 1 groene paprika
- 4 sjalotjes
- 8 kerstomaatjes
- 400 gr visworstjes met marlijn2 eetlepels olijfolie
- 2 gedroogde chilipepertjes 4 lange spiezen
Instructies
- Paprika wassen, schoonmaken en in 8 stukken snijden.
- Sjalotjes pellen en halveren.
- Kerstomaatjes schoonmaken en wassen.
- Achtereenvolgens aan spies rijgen: paprika, visworstje, kerstomaatje, sjalot, paprika, visworstje, kerstomaatje en sjalot.
- Zo ook andere spiezen maken.
- Olie in kommetje doen en chilipepers erboven verkruimelen.
- Spiezen met olie bestrijken.
- Spiezen op hete barbecue in ca. 10 minuten bruin roosteren, regelmatig keren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met op barbecue geroosterde pitabroodjes, pikante kerriesaus en komkommersalade.