Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Romige ravioli met portobello
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
portobello champignons
of bakje kastanjechampignons
▢
verse
peterselie
naar smaak
▢
1
pak
Ravioli con funghi porcini
pasta 250 g
▢
1
sjalotje
▢
1
teentje
knoflook
▢
2
eetlepels
olijfolie
▢
sherry
▢
1
pot
4 formaggisaus
kaassaus 260 g
▢
zout
▢
versgemalen zwarte peper
Instructies
Steeltjes van 2 portobello's snijden.
Paddestoelen in plakken snijden (voorzichtig, hoed breekt snel).
Peterselie fijn hakken.
Ravioli in ruim water met zout ca. 8 minuten op laag vuur beetgaar koken.
Sjalotje pellen en fijn snipperen.
Knoflook pellen.
In grote koekenpan olie verhitten.
Sjalot en uitgeperste knolook fruiten.
Paddestoelen toevoegen (eventueel in 2 porties) en op hoog vuur in ca. 2 minuten per kant bruin en gaar bakken.
Afblussen met scheutje sherry.
(In magnetron) kaassaus verwarmen.
Ravioli afgieten, kaassaus erdoor mengen.
Portobello erover verdelen.
Royaal bestrooien met peper en peterselie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
/
Voorgerechten
Land van herkomst
Italië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch