Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
personen
Kleiner
Normaal
Groter
Sinaasappel rozemarijnjus
Allerhande 2002
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pot
gevogeltefond
380 ml
▢
1
dl
sinaasappellikeur
slijter
▢
2
dl
sinaasappelsap
▢
1
eetlepel
rozemarijn
verse (fijngeknipt)
▢
25
g
roomboter
koude
Instructies
In steelpan fond met likeur, sinaasappelsap en rozemarijn tot helft laten inkoken.
Laten afkoelen.
Tijdens rusten van kalkoen braadslede op laag vuur zetten, fond erin schenken, aanbaksels losroeren en zachtjes verwarmen.
Koude boter in klontjes snijden.
Van vuur af boter door jus kloppen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Fruit