Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tortelloni met noten en geroosterde venkel
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
grote
venkelknol
▢
1
pak
tortelloni con formaggio e nocci
pasta 250 g
▢
1
eetlepel
balsamicoazijn
▢
3
eetlepels
olijfolie
▢
1
bakje
salsa ai 4 formaggi
saus 200 g
Instructies
Grill voorverwarmen op hoogste stand.
In pan ruim water aan de kook brengen.
Venkel schoonmaken en in dunne partjes snijden.
Tortelloni aan water toevoegen en in ca. 8 minuten gaarkoken.
Intussen venkelpartjes uitspreiden op bakplaat.
Azijn en olie erover sprenkelen.
Venkel ca. 10 cm onder hete grill schuiven en in ca. 6 minuten beetgaar roosteren.
Tortelloni afgieten.
Kaassaus erdoor roeren en ca. 2 minuten verwarmen.
Tortelloni met saus in twee diepe borden scheppen.
Venkel met olie erover verdelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Noten
Land van herkomst
Italië
Extra aanwijzing
Snel te maken
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch