Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Witlofstamppotje
Allerhande 2002
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Wok
Ingrediënten
▢
2
struikjes
witlof
ca. 500 g
▢
1
eetlepel
boter
▢
1 2
dl
melk
▢
1
pakje
aardappelpuree met kaas
▢
200
g
hamreepjes
Instructies
Witlof wassen en in lengte halveren.
Bittere kern eruit snijden en struikjes in reepjes snijden.
In wok boter verhitten.
Witlofreepjes ca. 4 minuten roerbakken.
Intussen in pan melk met 3 1/2 dl water verdunnen en aan de kook brengen.
Pan van vuur nemen en pureepoeder erdoor roeren.
Witlof en hamreepjes door warme aardappelpuree scheppen.
Witlofstamppot over twee borden verdelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Roerbakken / Wokken
/
Stamppot
/
Varkensvlees
Land van herkomst
Nederland
Extra aanwijzing
Snel te maken