Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
IJskrullen met aardbeien portcoulis
Allerhande 2003
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Keukenmachine
ijsbolletjeslepel
Ingrediënten
▢
½
doos
roomijs stracciatella
▢
250
g
aardbeien
▢
1
eetlepel
poedersuiker
▢
2
eetlepels
rode port
▢
slagroom
Instructies
IJs uit vriezer nemen om iets zachter te laten worden.
Aardbeien wassen en kroontjes verwijderen.
Voor garnering 4 aardbeien achterhouden, rest samen met poedersuiker en port in keukenmachine pureren.
Aardbeiensaus in mooie cirkels op twee borden scheppen.
Aardbeien in plakjes of partjes snijden.
Met ijsschep dikke krullen van ijs vormen. IJskrullen over twee bordjes verdelen.
IJs garneren met aardbeienplakjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Nagerecht
Extra aanwijzing
Snel te maken
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch