Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Indiase kerrieschotel met kip en krieltjes
Allerhande 2003
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
350
g
bloemkool
panklare
▢
250
g
sperziebonen
panklare
▢
700
g
minikrieltjes
voorgekookte
▢
2
eetlepels
olie
▢
500
g
kipfilet
in blokjes
▢
1
pot
Indiase roerbaksaus kerrie
520 g
▢
50
g
rozijnen
▢
15
g
koriander
verse
Instructies
Bloemkoolroosjes indien nodig kleiner snijden.
In pan met ruim water sperziebonen en bloemkoolroosjes met zout in ca. 10 minuten beetgaar koken.
Krieltjes verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
In koekenpan olie verhitten.
Kipblokjes in ca. 5 minuten rondom bruin en gaar bakken.
Kerriesaus, rozijnen en krieltjes door kip scheppen.
Saus ca 5 minuten verwarmen.
Groenten afgieten en overdoen in schaal.
Kerriesaus erover scheppen en garneren met koriander.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Kip
Land van herkomst
India