Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zalmfilet met rucolastamppotje
Allerhande 2003
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
50
g
zachte boter
▢
1
theelepel
djinten
▢
2
theelepels
citroensap
▢
200
g
zalmfilet
▢
1
zakje
aardappelpuree à la minute
▢
75
g
rucolasla
▢
125
g
cherrytomaatjes
gehalveerd
Instructies
Grill voorverwarmen.
In kommetje boter mengen met komijn, citroensap, zout en peper.
Zalmfilet halveren, op bakplaat leggen en bestrijken met 1 el komijnboter.
Bakplaat onder hete grill schuiven en zalmfilets in 6-8 min. bijna gaar grillen.
Laatste minuut puree met kokend water bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Rucola, cherrytomaatjes en 1 el komijnboter erdoor roeren en stamppotje nog even doorwarmen.
Stamppotje op twee borden scheppen, zalmfilet erop leggen en rest van komijnboter erover verdelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Stamppot
/
Vis
/
Zalm
Extra aanwijzing
Snel te maken