Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gehakt groentecurry
Allerhande 2006 AllerHande 01 2006
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
ei
▢
3
eetlepels
paneermeel
▢
80
g
Tikka Masala-pasta
▢
500
g
rundergehakt
▢
3
eetlepels
olie
▢
1
grote
ui
grofgesnipperd
▢
350
g
bloemkool
in roosjes
▢
300
g
broccoli
in roosjes
▢
250
g
aardappels
vastkokende , geschild en in blokjes
▢
½
tablet
vleesbouillon
ca 250 ml
Instructies
In kom ei, paneermeel en helft van Tikka-pasta door gehakt kneden.
Gehakt in 12 porties verdelen en met vochtige handen tot ballen vormen.
In hapjespan olie verhitten en gehaktballen in 5 minuten rondom bruinbakken.
Ui, bloemkool, broccoli, aardappel en rest van Tikka-pasta rond gehaktballen in pan leggen en 2 minuten meebakken.
Bouillon erbij schenken en gehaktballen met groenten afgedekt in nog 10 minuten zachtjes
gaarstoven.
Af en toe omscheppen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met couscous of rijst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Curry's
/
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Rundvlees
Land van herkomst
Oosters
Extra aanwijzing
Snel te maken