Verkruimel de geitenkaas boven een kom en meng met de fijngesneden zongedroogde tomaten, ½ theelepel tijm en versgemalen zwarte peper.
Vouw voorzichtig de vellen filodeeg uit en halveer ze.
Leg een vel filodeeg in elke holte van de muffinvorm, zodat er rondom overhangend deeg is.
Schep wat van het geitenkaasmengsel in elke holte en pak het overhangende deeg samen, knijp het dicht en draai het voorzichtig zodat er een buideltje ontstaat.
Schuif de muffinvorm in het midden van de oven en bak de buideltjes in 10-12 minuten goudbruin en knapperig.
Laat de buideltjes iets afkoelen.
Meng de zure room met honing en de rest van de tijm.
Breng op smaak met zout en peper.
Serveer de warme geitenkaasbuideltjes met de honing-roomsaus.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
De romige textuur van de geitenkaas en de zoete honing vragen om een witte wijn met een lichte zuurgraad en fruitige tonen. Probeer een Sauvignon Blanc uit Nieuw-Zeeland of een Riesling uit Duitsland voor een verfrissende combinatie.