1theelepelgedroogde munt of fijngesneden verse muntblaadjes
4bruine broodjesopengesneden
Instructies
Snijd de helft van de komkommer in kleine blokjes en de andere helft in dunne plakjes.
Houd de blokjes en plakjes gescheiden en bestrooi ze met zout en peper.
Laat ze even staan.
Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de groenteburgers volgens de instructies op de verpakking gaar.
Meng de komkommerblokjes met de kokosyoghurt en de munt.
Besprenkel de broodjes met de resterende olie.
Leg op elk broodje eerst wat plakjes komkommer en daarna de groenteburger.
Verdeel de komkommersalade over de burger en serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een frisse Griekse witte wijn zoals Assyrtiko past perfect bij dit gerecht. De citrustonen en minerale afdronk vullen de Mediterrane smaken van de groenteburgers en komkommersalade goed aan.