Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pittige Makreel Shoarmabroodjes
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
shoarmabroodjes
▢
3
eetlepels
mayonaise
▢
1
theelepel
kerriepoeder
▢
1
blikje
gerookte makreelfilet
190 g, uitgelekt
▢
1
rode ui
in dunne ringen gesneden
▢
6
eetlepels
atjar tjampoer
Indisch zoetzuur
Instructies
Bak de shoarmabroodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Roer in een kommetje de mayonaise en het kerriepoeder tot een saus.
Breng op smaak met versgemalen peper.
Laat de broodjes iets afkoelen, snijd ze open en besmeer ze aan de binnenkant royaal met de kerriesaus.
Verdeel de gerookte makreel over de broodjes en leg er de uiringen en wat atjar tjampoer op.
Serveer direct en geniet van deze pittige makreel shoarmabroodjes!
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Deze pittige shoarmabroodjes met makreel passen goed bij een frisse, fruitige witte wijn zoals een Sauvignon Blanc of een Pinot Grigio.
Voedingswaarden
Calories:
400
kcal
|
koolhydraten:
30
g
|
Protein:
20
g
|
Vet:
20
g
|
Sugar:
5
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Brunch
/
Lunch
/
Vis
Jaargetijde:
Snel te maken