Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Walnoot Ciabatta met Gemarineerde Haring en Kruidige Roomkaas
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
schaaltjes
maatjesharing
elk met 4 filets
▢
3
eetlepels
medium dry sherry
▢
1
theelepel
wijnazijn
▢
1
voorgebakken ciabatta con noci
notenbrood
▢
1
groene appel
bijvoorbeeld Granny Smith
▢
125
g
verse roomkaas met kruiden
▢
50
g
botersla
Instructies
Verwarm de oven voor op 225 °C.
Snijd de haring in blokjes en meng ze in een kom met sherry, wijnazijn en peper naar smaak.
Laat het geheel minstens 15 minuten marineren.
Bak de ciabatta in 6-8 minuten knapperig.
Was de appel en snijd deze in dunne partjes.
Halveer de ciabatta en snijd deze open.
Laat het brood iets uitdampen.
Bestrijk de ciabattastukken met verse kruidenroomkaas en beleg ze met botersla en appelpartjes.
Verdeel de gemarineerde haringblokjes over de ciabatta.
Voedingswaarden
Calories:
420
kcal
|
koolhydraten:
30
g
|
Protein:
15
g
|
Vet:
25
g
|
Zout:
1.5
g
|
Sugar:
5
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
/
Lunch
/
Vis
Jaargetijde:
Snel te maken