Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Slakjes in pasteibakjes
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
Blikje
slakken
niet te groot formaat
▢
Mini bladerdeeg bakjes
▢
Boter
evt ongezouten
▢
Gemengde groene kruiden
fijngehakt
▢
Knoflookteentje
geperst
▢
Drupje citroensap
▢
Peper
versgemalen
▢
Tomaat
ontveld, ontdaan van zaadjes en heel fijngesneden
Instructies
Laat de slakken uitlekken.
Maak een kruidenboter van boter, groene kruiden, geperste knoflook en drupje citroensap en
ruim peper, versgemalen.
Meng de zeer fijngesneden tomaat erdoor.
Doe in ieder bladerdeegbakje een slakje.
Bedek het slakje met ruim kruidenboter.
Warm de oven voor op 200 º C.
Verhit de bakjes ca. 10 minuten
Ga er meteen mee rond.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer met een servetje, want ze zijn heel warm!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Borrelhapjes
/
Tapas
/
Warme hapjes
Land van herkomst
Frankrijk