Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zeebaars met Parmezaanse Kaas
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
100
gram
Parmezaanse kaas
▢
25
gram
vers wit broodkruim
▢
½
citroen
Schil er van
▢
4
zeebaarsfilets
met vel
▢
2
eieren
▢
10
eetlepels
olijfolie
▢
25
gram
boter
▢
Zout
naar smaak
▢
zwarte peper
naar smaak
Instructies
Maak een mengsel van Parmezaanse kaas, broodkruim, citroenrasp, zout en peper.
Bestrooi de visfilets aan beide zijden met zout en peper.
Klop de eieren los in een diep bord en haal de visfilets aan beide kanten door het ei.
Druk de filets stevig in het kaasmengsel.
Verhit de olijfolie en boter in een grote koekenpan tot ze dampen en bak de filets ongeveer 4 minuten per kant, tot ze gaar en goudbruin zijn.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Vis