Zeebaars met Parmezaanse Kaas

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 100 gram Parmezaanse kaas
  • 25 gram vers wit broodkruim
  • ½ citroen Schil er van
  • 4 zeebaarsfilets met vel
  • 2 eieren
  • 10 eetlepels olijfolie
  • 25 gram boter
  • Zout naar smaak
  • zwarte peper naar smaak

Instructies

  • Maak een mengsel van Parmezaanse kaas, broodkruim, citroenrasp, zout en peper.
  • Bestrooi de visfilets aan beide zijden met zout en peper.
  • Klop de eieren los in een diep bord en haal de visfilets aan beide kanten door het ei.
  • Druk de filets stevig in het kaasmengsel.
  • Verhit de olijfolie en boter in een grote koekenpan tot ze dampen en bak de filets ongeveer 4 minuten per kant, tot ze gaar en goudbruin zijn.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Vis
Land van herkomst Wereldkeuken