Verwarm de oven voor volgens de instructies op de verpakking van de bavetterollade.
Breng de rollade op smaak met zout en peper.
Verhit olijfolie in een pan en schroei de rollade aan alle kanten dicht.
Plaats de rollade in de voorverwarmde oven en bak volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Shiitake-Pesto:
Verhit een beetje olijfolie in een pan en bak de shiitake paddenstoelen met knoflook tot ze zacht zijn.
Doe de gebakken shiitake, knoflook, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en olijfolie in een blender.
Mix tot een gladde pesto.
Breng op smaak met zout en peper.
Knolselderij-Mousseline:
Kook de knolselderij en aardappelen gaar in een pan met licht gezouten water.
Giet af en pureer de gekookte knolselderij en aardappelen met boter en melk tot een zijdezachte mousseline.
Breng op smaak met zout en nootmuskaat.
Serveren:
Snijd de gebakken bavetterollade in plakken.
Leg de plakken op borden, schep een lepel shiitake-pesto over de rollade.
Serveer de knolselderij-mousseline aan de zijkant.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geniet van deze smaakvolle bavetterollade met een verrassende shiitake-pesto en romige knolselderij-mousseline. Een fusion van heerlijke smaken voor een feestelijke maaltijd!