Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Vissaus met Saffraan
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
8
draadjes saffraan
▢
2
eetlepels
boter
▢
2
sjalotjes
fijngesnipperd
▢
2
dl
visbouillon
▢
2
dl
slagroom
▢
4
gedroogde
tomaten
heel fijn gesneden (uit een potje)
▢
Zout
▢
Peper
Instructies
Week de saffraan in 2 eetlepels heet water.
Bak in de boter de fijngesnipperde sjalotjes gedurende 5 minuten zacht.
Voeg de visbouillon toe en laat het geheel tot de helft inkoken.
Voeg de slagroom, saffraan (inclusief het weekwater) en de fijn gesneden gedroogde tomaten toe.
Laat de saus op zacht vuur inkoken tot de gewenste dikte.
Breng de saus op smaak met zout en peper.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Saus
Feestdagen etc
Kerst