Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Varkenshaas met Madagascar Saus
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
gr
tagliatelle
▢
2
varkenshaasjes
ongeveer 300 gr
▢
3
eetlepels
boter
▢
Zout naar smaak
▢
2
dl
droge witte wijn
▢
2
eetlepels
groene peperkorrels
licht gekneusd
▢
1 ¼
dl
crème fraîche
Instructies
Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar.
Giet af en houd warm.
Snijd de varkenshaasjes in plakken.
Verhit 3 eetlepels boter in een pan en bak het vlees aan elke kant 2-3 minuten, of totdat het mooi bruin is.
Bestrooi het vlees met zout naar smaak.
Haal het vlees uit de pan en houd het warm.
Roer de aanbaksels in de pan los met 2 dl droge witte wijn.
Voeg 2 eetlepels licht gekneusde groene peperkorrels, zout en 1 1/4 dl crème fraîche toe aan de pan.
Roer goed door en laat de saus ongeveer 4 minuten koken, zodat deze iets kan indikken.
Serveer de plakjes varkenshaas met de gekookte tagliatelle en giet de Madagascar Saus erover.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geniet van dit smakelijke hoofdgerecht met varkenshaas en Madagascar Saus!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Varkensvlees
Feestdagen etc
Kerst