Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappelschelpen met Ham
Porties:
6
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
gram
koude aardappels
▢
Melk
▢
Nootmuskaat
▢
150
gram
ham
▢
15
g
boter
klontjes
▢
25
g
Parmezaanse kaas
Instructies
Prak de koude aardappels fijn en meng ze met melk en nootmuskaat tot een smeuïge puree.
Snijd de ham in blokjes en roer deze door de aardappelpuree.
Smeer dunne laagjes boter op de schelpen en vul ze met het aardappel-hammengsel.
Bestrooi de gevulde schelpen met Parmezaanse kaas en leg er klontjes boter bovenop.
Plaats de schelpen in de oven en laat ze ongeveer 5 minuten lichtbruin worden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Als je een mooie foto van dit recept hebt gemaakt, stuur hem dan naar mij op!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Kaas
/
Varkensvlees
/
Vlees
/
Voorgerechten