Gewokte Sweet Chili garnalen met noodles en paprika en prei
Een lekker zoet-pittig recept met garnalen, prei en paprika, geserveerd met wok noedels. De Sweet Chili woksaus zorgt voor een echte Chinese smaakbeleving.
Snij de paprika's in blokjes en de prei en lente-ui in dunne ringen.
Kook de Conimex woknoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Schep de lente-uitjes, de garnalen en 8-10 eetlepels woksaus erdoor en wok 1 minuut.
Voeg de woknoedels toe en warm alles al omscheppend goed door.
Verhit 1 el Wokolie, wok de paprika en prei ca. 3 minuten op een hoog vuur.
Voeg de garnalen toe, en 8 el Conimex sweet chili woksaus en wok tot de garnalen gaar zijn. Voeg de wok noedels toe en warm alles al omscheppend goed door.
Serveer de gewokte sweet chili garnalen met wok noedels in een diepe kom, en bestrooi het gerecht met lente-ui ringen
Notities / Tips / Wijnadvies
SERVEERTIP
Lekker met Conimex kroepoek naturel.
VARIATIES
Vervang dan de garnalen door kippendijfilet, voor een andere smaakbeleving. Let er wel op dat de bereidingstijd ongeveer 8 minuten wordt verlengt. Snij de kippendijfilet in stukjes en wok eerst de kippendijfilet ca. 3 minuten, en voeg daarna de paprika en prei toe.