Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Blauwe kaasperen met portsaus
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
dl
rode port
▢
1 ½
eetlepel
rode bessengelei
▢
1
grote
handpeer
rijpe
▢
50
gram
gorgonzola
Instructies
Breng de port met de bessengelei aan de kook en blijf roeren tot de gelei is opgelost.
Laat het mengsel tot de helft inkoken en laat het afkoelen.
Verwarm de grill voor.
Schil en halveer de peer en verwijder het klokhuis.
Leg de halve peren op 2 bordjes en verdeel er de gorgonzola over.
Schuif de bordjes vlak onder de hete grill en laat de kaas in ± 1 minuut smelten.
Schep het portsausje ernaast.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Kaas
/
Nagerecht