Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pompoensoep van Astrid Veltman v2
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
koppen
pompoenvruchtvlees
in blokjes gesneden gekookt
▢
2
koppen
winterwortel
geraspt
▢
2
ui
gesnipperde
▢
olie
of boter
▢
2
centimeter
gember
▢
2
bouillontabletten
▢
1 ½
liter
water
▢
zout
▢
peper
▢
aroma
▢
suiker
naar smaak
Instructies
Fruit de ui met de wortel en de gember in de olie of boter.
Voeg het pompoenvruchtvlees en de bouillonblokjes met het water toe en laat koken tot de wortel gaar is.
Desgewenst kunt u de soep pureren.
Breng de soep op smaak met zout, peper aroma en suiker.
Roer er op de borden een schep zure room door en bestrooi met versgehakte groene kruiden (peterselie, koriander en/of selderij).
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep
Jaargetijde:
Herfst