Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Wildbouillon met cantharellen
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
¼
paprika
▢
75
gram
cantharellen
▢
½
eetlepel
boter
▢
1
theelepel
tijm
▢
½
dl
medium dry sherry
▢
1
potje
wildbouillon
400 ml
▢
citroensap
▢
½
eetlepel
bieslook
Instructies
Snijd de paprika in smalle stukjes van ± 2 cm lang.
Veeg de cantharellen schoon.
Smelt de boter, schep er de paprika, de cantharellen en de tijm door, smoor dit
mengsel ± 3 minuten en roer er de sherry en de wildbouillon door.
Verwarm de wildbouillon en breng haar met enkele druppels citroensap op smaak.
Schep de wildbouillon in 2 warme diepe borden en strooi de bieslook erin.
Lekker met een kaasstengel.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep
/
Wild