Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kerrie-rouille
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
ei
▢
½
deciliter
azijn
▢
scheutjes Pernod of Ricard
▢
4
saffraandraadjes
▢
½
theelepel
knoflook
▢
½
theelepel
scherpe kerriepoeder
▢
3
deciliter
olijfolie
(liefst knoflookolie)
Instructies
Klop de eierdooiers met azijn, Pernod, saffraandraadjes en knoflookpulp met een staafmixer los.
Klop de olie in een dun straaltje erdoor. tot een lobbig geheel ontstaat.
Breng op smaak met de kerrie.
Als de rouille te dik is, eventueel warm water toevoegen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Saus