Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Biefstuk met Stilton en rode portsaus
Porties:
6
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
6
dl
bruine saus
▢
3
eetlepel(s)
rode port
▢
6
biefstuk
van 125 gram
▢
versgemalen
peper
▢
75
gram
boter
▢
75
gram
Stilton
Instructies
De bruine saus tot 3/4 inkoken en de port erdoor roeren.
De biefstukken in de hete boter snel goudbruin bakken.
De kaas in dunne plakken snijden.
De biefstukken op een verwarmde schaal leggen, de kaas erover verdelen en wat saus erbij scheppen.
Serveer de rest van de saus er apart bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rundvlees
/
Vlees
Feestdagen etc
Kerst