Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Forelsoep met sinaasappel
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
50
gram
gerookte forel
▢
½
citroen
▢
½
sinaasappel
▢
½
liter
visbouillon
tablet
▢
⅛
liter
slagroom
▢
½
theelepel fijngehakte
dille
▢
1
theelepel
gembersiroop
▢
zout
▢
peper
Instructies
Snijd de gerookte forel in stukjes.
Pers de citroen en de sinaasappel uit.
Breng de visbouillon met het citrussap en de slagroom aan de kook en laat de soep op hoog vuur inkoken, tot er ongeveer 4 dl over is.
Voeg de dille, de gembersiroop en wat zout en peper toe.
Leg de stukjes forel in voorverwarmde soepborden en schep er de soep over.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep
/
Vis