Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Glace aux framboises
frambozenijs
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
frambozen
▢
3
deciliter
slagroom
▢
1
eetlepel
kirsch
▢
200
gram
poedersuiker
▢
½
citroen
▢
2
ei
Instructies
Maak de frambozen schoon en druk ze door een zeef en voeg onmiddelijk het sap van de citroen en kirsch toe.
Roer er 150 g suiker door.
Klop de slagroom stijf.
Breek de eieren en scheid de dooiers van de witten.
Klop de eiwitten stijf en zodra ze schuimig beginnen te worden voegn we beetje bij beetje de rest van de suiker toe.
Gebruik de dooiers voor een andere bewerking.
Werk de slagroom door de vruchtenpuree en daarna de stijfgeslagen eiwitten.
Giet in een vorm en vries ze in een vriezer fijn.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
IJs