Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kip uit Creoolse Keuken
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Basis
▢
½
kip
▢
1
magere rookworst
▢
1
grote
ui
gesnipperd
▢
2
tenen
knoflook
geperst
▢
250
ml
kippensoep
▢
1
blik
tomaat
▢
3
eetlepel(s)
tomatenpuree
▢
125
ml
tomatensaus
▢
¼
tl
cayennepeper
▢
2
eetlepel(s)
Creoolse kruidenmix*
Optioneel
▢
1
eetlepel(s)
basterdsuiker
▢
1
blik
zwarte bonen
▢
2
paprika
gesneden
▢
½
ui
gesnipperd om er overheen te strooien
▢
zout
▢
rijst
Creoolse kruidenmix
De rest van de kruidenmix is ongeveer drie maanden droog te bewaren in een hersluitbaar zakje
▢
2 ½
eetlepel(s)
paprikapoeder
▢
2
eetlepel(s)
zout
▢
2
eetlepel(s)
knoflookpoeder
▢
1
eetlepel(s)
peper
▢
1
eetlepel(s)
uienpoeder
▢
1
eetlepel(s)
cayennepeper
▢
1
eetlepel(s)
oregano
▢
1
eetlepel(s)
gedroogde tijm
Instructies
Alle basisingrediënten in de slowcooker, 6-8 uur op laag, voeg evt de optionele ingrediënten toe en dan nog 30 minuten op hoog.
Eet smakelijk!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Kip
/
Slowcooker