Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bolognese / Lasagnasaus
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kg
gehakt
▢
1
ui
▢
1
zakje
geraspte wortel
▢
2-3
tenen
knoflook
▢
3
blik
tomaat
▢
2-3
vleesbouillon
naar smaak
▢
Verse
basilicum
gescheurd
Eventueel voor lasagna:
▢
Bechamelsaus
▢
Geraspte
belegen kaas
Instructies
Doe alles in de slowcooker.
Verkruimel de bouillonblokjes voor je ze in de cooker doet.
Even goed alles mengen!
Slowcooker op laagste stand 6-8 uur.
Na de kooktijd verse basilicum erdoor mengen en eventueel afmaken naar smaak met peper en zout.
Bij lasagna beginnen met een laagje vleessaus, dan lasagnabladen.
Dit opbouwen tot de laatste laag bladen, eindigen met een laag bechamelsaus en geraspte kaas.
Dan nog 30 minuten in oven op 180 graden
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Saus
/
Slowcooker
Land van herkomst
Italië