Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Marinarasaus met spinazie
pastasaus
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
Olijfolie
of olijfspray om de cooker goed mee in te vetten
▢
2
blikken
tomaat
▢
500
gram
passata
▢
1
ui
gesneden
▢
1
zakje geraspte
peen
▢
5
tenen
knoflook
▢
1
theelepel
zout
▢
2
theelepel
oregano
▢
10
blaadjes
basilicum
gescheurd
▢
250
gram
champignons
gesneden
▢
450
gram
bevroren bladspinazie
ontdooid en vocht zoveel mogelijk eruit geperst
▢
Chili flakes
poeder of wat sambal
Ook nodig:
▢
Slowcooker
Instructies
Alles in de cooker,
5 uur op hoog.
Basilicum op het eind toevoegen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met pasta en geraspte kaas
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Saus
/
Slowcooker
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch