Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Konijnenboutjes in rode wijn marinade
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
konijnenbouten
▢
4
dl
rode wijn
▢
20
jeneverbessen
▢
2
laurierblaadjes
▢
8
peper
▢
2
sneetjes
ontbijtkoek
**
▢
4
eetlepel(s)
zilveruitjes
▢
Zout
▢
Peper
▢
Verse
kervel
Ook nodig:
▢
Slowcooker
Instructies
Braad de bouten even aan in wat boter. (Bewaar het vet in de braadpan voor later)
Doe de bouten daarna in de sc met alle ingredienten tot aan **.
8-10 uur op laag.
Neem de konijnenbouten uit de marinade en houd ze warm.
Verwarm opnieuw de pan waar de bouten zijn aangebraden en doe hier de marinade in.
Laat even goed inkoken.
Doe de zilveruitjes erdoor en maak af naar smaak met peper, zout en kervel.
Giet de saus over de bouten.
Eet smakelijk!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Slowcooker
/
Wild