Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Garithes me saltsa
(garnalen in wijnsaus)
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
6
eetlepels
boter
▢
2
kleine
ui
▢
4
tomaat
geschild en in stukken gesneden
▢
¾
kop
droge witte wijn
▢
2
eetlepels
peterselie
▢
¼
theelepel
oregano
▢
1
theelepel
zout
▢
peper
▢
400
gram
garnalen
Instructies
Verhit de olie in een koekenpan, doe de uien erbij en fruit ze in 3 minuten goudgeel.
Doe de tomaten erbij en bak die ook 3 minuten.
Voeg de wijn, zout, peper, peterselie en oregano toe en laat het geheel 10 minuten koken.
Pel de garnalen (maar laat de staarten eraan) en verwijder de zwarte rugstreng.
Doe de garnalen in de pan en laat nog eens 6 minuten koken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Griekenland