Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Goulash van Hans & Liesbeth Grunder
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
700
gram
rundvlees
▢
3
paprika
▢
1
grote
rode ui
▢
1
zakje
goulashkruiden
Silvo, die is minder zout
▢
Paprikapoeder
▢
1
blokje
bouillon
eventueel
▢
sauzenbinder
donker
Instructies
Snijd het vlees in blokjes.
Maak de ui en paprika schoon en snijd in stukken.
Braad het vlees aan.
Zodra het vlees bruin wordt, de groente, goulashkruiden en paprika pikant naar smaak toevoegen.
Laat het minstens 2 uur op een laag vuur staan pruttelen.
Af en toe roeren en water toevoegen als dit nodig is.
Laat de saus inkoken totdat het de gewenste dikte heeft, eventueel iets sauzenbinder toevoegen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer met verse pasta.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rundvlees
/
Stoofpot
/
Vlees