Goulash van Hans & Liesbeth Grunder

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 700 gram rundvlees
  • 3 paprika
  • 1 grote rode ui
  • 1 zakje goulashkruiden Silvo, die is minder zout
  • Paprikapoeder
  • 1 blokje bouillon

eventueel

  • sauzenbinder donker

Instructies

  • Snijd het vlees in blokjes.
  • Maak de ui en paprika schoon en snijd in stukken.
  • Braad het vlees aan. 
  • Zodra het vlees bruin wordt, de groente, goulashkruiden en paprika pikant naar smaak toevoegen.
  • Laat het minstens 2 uur op een laag vuur staan pruttelen.
  • Af en toe roeren en water toevoegen als dit nodig is.
  • Laat de saus inkoken totdat het de gewenste dikte heeft, eventueel iets sauzenbinder toevoegen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer met verse pasta.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Rundvlees / Stoofpot / Vlees